Ervaringen

Ik ben sinds kort lid van Rolution. Rolution biedt mij de kans online geld te verdienen. Ik ben erg blij met dit concept. Ik was al enige tijd lid bij Global Domains International en kwam daarna een gelijksoortig product tegen. Online geld verdienen is voor mij de perfecte uitkomst, omdat ik naast mijn studie niet veel tijd kan vinden voor een bijbaan, omdat ik niet flexibel ben. Bij producten als Rolution maakt dit niet uit, je kunt zelf je tijd indelen.


Ik heb mezelf niet aangemeld, omdat ik dan een .ws domeinnaam  heb of een online kluis om back-ups te kunnen maken. Het systeem wat zich achter het product bevindt, dat is wat mij aansprak. Het was niet makkelijk maar ik heb mensen gevonden die, net als ik, mogelijkheden zagen in deze vorm van online geld verdienen.  


Na mijn succes met Global Domains International, had ik de smaak te pakken en wilde ik al gauw meer. Ik zag snel dat hier zeker geld mee te verdienen was en ben daarom ook opzoek gegaan naar meer van dit soort systemen. Rolution en Global Domains International werken eigenlijk op dezelfde manier.
Ik kon me eenvoudig inschrijven en eenmaal aangemeld kon ik mijn voorkeuren ook eenvoudig instellen. Zo wordt ik maandelijks betaald via paypal en hiervan word mijn eigen lidmaatschap ook betaald.  


Daarnaast worden er veel hulpmiddelen geboden zoals, kant en klare websites, een forum met nuttige informatie, een mogelijkheid om een eigen site te maken, de mogelijkheid om contact te kunnen leggen met zowel je upline als je downline om zo van elkaar te kunnen leren en als ‘team’ succesvol te zijn.
Als u dus altijd al opzoek bent geweest naar een manier om van thuis uit geld te verdienen, kan ik dit u zeker aanraden. De investering van een paar euro per maand heeft u zo terug verdiend. En de tijd die u er mee kwijt bent, wordt al snel goed gemaakt door het bedrag wat maandelijks op uw rekening wordt gestort.


E.v.E.Ik ben drie jaar geleden begonnen met Global Domains International. De eerste drie maanden was ik erg enthousiast en de drie maanden erna raakte ik geïrriteerd omdat het helemaal niet ging zoals ik het me had voorgesteld. Dit kwam met name doordat mijn enthousiasme niet bij mijn omgeving ontstond. Sterker nog, zij waren zeer sceptisch en de meesten kapten mijn verhaal snel af met opmerkingen als ‘piramidespel’  of ‘dat klinkt te mooi, het zal wel oplichterij zijn’. Voordat ik zelf begon heb ik veel uitgezocht over Global Domains International. De redenen die mensen aandroegen waren incorrect. Waarom zeggen mensen dit? Waar komen deze reacties vandaan?

Netwerk marketing heeft een negatieve naam. Heel veel mensen zijn er vol enthousiasme aan begonnen maar 95% (zo luiden de cijfers!) stopt ermee omdat zij er niet in kunnen slagen succesvol te worden met deze manier van werken. Dat is niet vreemd want hiervoor is geen vier jarige opleiding die je kunt afronden om vervolgens de arbeidsmarkt te betreden.

Gelukkig heb ik na ruim 6 maanden de hoop niet opgegeven. Ik ben in contact gekomen met iemand die veel weet over internet marketing, sociale media en zoekmachine optimalisatie. Vanaf dat moment had ik handvatten om verder te gaan. De belangrijkste les die ik toen heb geleerd is het verschil tussen ‘pull-‘ en ‘push –marketing’. Via internet kun je je richten op de mensen die zelf op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt, pullmarketing. Mensen die er geen oren naar hebben zullen je verhaal in 99% van de gevallen niet aannemen en geef ze eens ongelijk!

Tegenwoordig ligt mijn focus op de mensen die mij benaderen en werk ik veel met mensen die ook actief zijn met Global Domains International. Ik haal veel informatie van fora, facebook, twitter en relevante websites . Hier bereik ik ook veel mensen die deel willen nemen aan ons team.

Op deze blog heb ik Rolution leren kennen. Ik heb wederom eerst research gedaan en ben er sinds één maand mee begonnen. Het is in de kern hetzelfde waardoor ik het wiel niet opnieuw uit hoef te vinden. Veel mensen in mijn GDI downline heb ik ook al benaderd voor Rolution. Daarnaast ga ik op dezelfde manier te werk met Rolution als ik al drie jaar doe met GDI.

Ik kan het iedereen aanraden want met name de vrijheid die ik nu heb is geweldig. Zoals ik eerder beschreef was het niet eenvoudig. Daarom raad ik aan dat wanneer je hiermee begint, je snel bij een goed team aan te sluiten en je bij sociale media en fora aan te melden. Ga het wiel niet opnieuw uitvinden maar maak gebruik van de successen van degene die je voorgingen. 

Ben de V.