Global Domains International


Global Domains International is een betrouwbare manier om van thuis uit, online een inkomen op te bouwen. Hier kunt u zien wat voor een organisatie Global Domains International is, wat zij aanbieden en natuurlijk hoe u geld kunt verdienen.

De organisatie


Al meer dan 10 jaar geeft Global Domains International mensen de mogelijkheid om op deze manier een inkomen op te bouwen. Global Domains International is wereldwijd actief in 180 landen. Global Domains International bestaat sinds 2000 en in 2007 stond het op de 37ste plaats in de Inc. Magazine 500 lijst als een van de snelst groeiende bedrijven in America. Ook werd er geschreven over Global Domains International in het bekende Enterpreneur Magazine. 

Product

Wat biedt Global Domains International u? Wanneer u lid wordt van Global Domains International ontvangt u een eigen domeinnaam, een eenvoudige manier om uw eigen website te maken, promotiemateriaal en een mogelijkheid om een inkomen op te bouwen. Door meer mensen te enthousiasmeren over deze mogelijkheid verdient u geld bij Global Domains International. Met de vele promotie middelen kunt u beginnen met het verspreiden van informatie om nieuwe leden te informeren. Kijk ook verder dan slechts de manieren die worden aangeboden door Global Domains International om uw inkomen hoger en sneller te laten groeien.

Hoe werkt het?

Waar komt het geld vandaan? Om lid te worden van Global Domains International betaald u maandelijks $ 10,- Iedereen die lid is betaald die $ 10,-. U verdient aan de mensen die zich via u aanmelden. Maar ook over de mensen die zich via hen weer aanmelden, en via de mensen die zij weer aanmelden en dat to 5 niveaus diep. Kortom: U vindt 3 mensen die zich via u aanmelden, zij vinden ieder ook drie mensen enz. U verdient tot 5 lagen dus in dit voorbeeld verdient u 3x3x3x3x3=$ 363,- ieder maand. Wanneer er iemand stopt schuift de lijn gewoon in zodat wanneer u een aanzienlijk netwerk heeft u altijd blijft verdienen. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van slechts 3 mensen, wanneer we uitgaan van 5 mensen verdient u: 5x5x5x5x5=$ 3905,- per maand.  

Te mooi om waard te zijn

Dat is de reactie die veel mensen geven die dit voor het eerst horen. Na enige research zult u zien dat Global Domains Internationalal lang bestaat en met veel succes. Met name de Amerikaanse informatie belooft ‘snel’, ‘veel geld’ en het is ‘makkelijk’. Uit ervaring kunnen we u vertellen dat dat niet realistisch is, hoe meer u er voor doet, hoe succesvoller u zult zijn.

Kijk ook eens bij 'Wat kan ik verdienen' en 'Videos' om te zien wat de mogelijkheden zijn.