Artikelen

Een vraag die ik vaak krijg is of ik de eerste maand wil betalen voor iemand. Met name mensen in India stellen deze vraag. Internationaal zijn er veel mensen uit India geïnteresseerd om met Rolution of Global Domains International. Zij hebben vaak veel verstand van internet, websites en zoekmachine optimalisatie maar zij hebben vaak geen of weinig geld. Voor mij, in Nederland, is $ 13,- of € 9,- niet veel maar voor mensen in arme landen wel. Dit zijn echter wel vaak de mensen die er voor 300 % voor gaan. Zij zien in Rolution en Global Domains International mogelijkheden om, vooral in verhouding met de inkomsten daar, veel geld te verdienen. ‘Rijk worden’ met Rolution of Global Domains International is daar sneller te realiseren.

Kortom waardevolle leden in mijn Rolution of Global Domains International team. Vaak vragen nieuwe leden bij het verlopen van de 7 dagen gratis inschrijving of ik hen de eerste maand voor wil schieten. Tot op heden doe ik dat niet, ik heb namelijk geen idee wie er aan de andere kant van het e-mail contact zit. Niet altijd wordt daar even vriendelijk en begrip op gereageerd.

Ik heb het er met anderen over gehad en ik heb de afweging gemaakt hoe waardevol deze mensen zijn in mijn team. Ik moet concluderen dat ik erbij blijf om de contributie niet te betalen voor deze mensen. In veel gevallen zal de vraag bij de volgende betaling weer worden gesteld en wanneer zij uiteindelijk stoppen ben ik het geld kwijt. De basis om te beginnen met Global Domains International of Rolution is in ieder geval hebben kunnen betalen van een aantal maanden lidmaatschap.
Nieuwe ontwikkelingen bij Global Domains Internaional

Global Domains International blijft inspelen op nieuwe ontwikkelingen en blijf het pakket uitbreiden voor haar gebruikers om een succesvolle onderneming te kunnen opbouwen. In het eerste kwartaal van 2011 heeft Global Domains International de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een website uitgebreid zodat er meer mogelijkheden zijn om een unieke website te ontwikkelen. Om in zoekmachines gevonden te worden is het belangrijk dat de website uniek is en unieke content bevat. Tot voor kort voldeed GDI hier niet aan met de vele standaard templates en website die zij aanboden. Nu zijn er echter meer mogelijkheden en werken zij hard aan het integreren van leuke plugins in voor meerdere systemen.

Een andere interessante onwikkeling zijn de activiteiten op sociale media. Global Domains International is nu te vinden op Facebook. Daar hebben zij veel internactie met de gebruikers over wensen en/of tekortkomingen die zij hebben. Er worden stellingen en pollen uitgezet en vervolgens worden de te nemen acties gedeeld en verwezenlijkt. Zoals al eerder beschreven zijn de mogelijkheden met sociale media enorm. Het woord ‘sociaal’ staat nauw in verbinding met ‘netwerk’ in netwerk marketing. Meld u vandaag nog aan bij de Facebook van Global Domains International en ondervind wat er speelt. Wanneer u GDI in uw netwerk heeft bent u ook bezig met het delen en verspreiden van deze informatie in uw eigen netwerk zonder daar iets voor te doen. Wanneer u reeds werkt met Global Domains International verbreed uw bereik dan met Hyves en Twitter. Het is goed en leerzaam om te zien dat ook Global Domains International meegaat in de sociale media ontwikkelingen, iets waar u ook zeker aan mee wilt doen.

Rolution VS Global Domains International


Zoals eerder beschreven hebben Rolution en Global Domains International veel overeenkomsten maar in het beloningssysteem zitten enkele verschillen. In het schema hieronder ziet u de verschillen op een rij:

Rolution VS Global Domains International
Verdiensten
Rolution
GDI
Kosten lidmaatschap
$ 13,- per maand
$ 10,- per maand
Start bonus
$ 15,- per directe nieuwe aanmelding
$ 0,-
Commissies
$ 1,- per affiliate per maand
$ 1,- per affiliate per maand
Bonussen
$ 50,- als er 5 nieuwe leden in één week worden aangebracht
$ 100,- als er 5 nieuwe leden in één week worden aangebracht (de eerste keer bent u verplicht hiervan promotie materiaal te kopen)
Extra bonussen
10 % commissie over de inkomsten in lagen 1, 2 en 3. En nog eens 5 % commissie over de inkomsten in lagen 4 tot oneindig.
$ 0,-

Bent u ervan overtuigd dat u wekelijks vijf nieuwe mensen kunt aanmelden dan is de bonus van Global Domains International wellicht de meest interessante mogelijkheid. Denkt u dat u dit niet haalt dan is de startbonus van Rolution wellicht meer iets voor u.

Gebruik van Sociale Media
Anno 2011 komen er veel nieuwe mogelijkheden bij om nieuwe leden te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn hyves, facebook of twitter. Sociale media bieden tal van nieuwe mogelijkheden om mensen over de hele wereld te bereiken. Daar waar men voorheen problemen ondervond om nieuwe mensen te vinden in uw eigen omgeving, kunt u nu nog veel verder kijken met behulp van sociale media. 

Hoe gaat dat dan? Dat kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om via uw eigen account enthousiast te gaan posten zodat mensen in uw netwerk ook geïnteresseerd raken. Het is ook mogelijk om een account aan te maken specifiek voor Rolution en/of Global Domains International. Hierop kunt u dan nuttige informatie om succesvol te zijn met deze mogelijkheden verzamelen en verspreiden. Door hier met veel mensen actief te zijn kan er veel worden geleerd en zal iedereen kunnen profiteren van elkaars kennis en ideeën. Met name starters hebben ergens een periode waarin ze zich zullen afvragen of het allemaal wel gaat lukken. Wanneer zei zich aanmelden bij een sociaal netwerk kunnen zei veel ideeën opdoen om hun business verder uit te bouwen. 

Rolution VS Global Domains International?


Global Domains International is na meer dan 10 jaar inmiddels een bekende naam. Het is een succesvolle methode gebleken om van thuis uit te kunnen werken. Hierover is veel te vinden op internet. Sinds enkele jaren is ook Rolution aan een opmars begonnen. In de kern is het een zelfde bedrijf/structuur als Global Domains International. Daar waar Global Domains International het webadres (.ws) als product aanbied, heeft Rolution de Vault. Dit is een online opslagruimte om bestanden op te kunnen slaan en er ook overal weer bij te kunnen.

Reeds succesvol met Global Domains International? Dupliceer dit success dan met Rolution. Zijn deze mogelijkheden beide nieuw voor je? Hier wordt uitgelegd wat het is, hoe het werkt en wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen Global Domains International en Rolution.

Meer weten over Global Domains International en Rolution? Kijk naar de introductie videos:

Global Domains International: Introductie deel 1Rolution: Introductie