F.A.Q.


Is Rolution een scam?
Rolution is een volkomen legale en betrouwbare manier van geld verdienen op internet. Rolution is aangesloten bij de World Network Marketing Group die al ruim twintig jaar met netwerkmarketing werkt.

Is Global Domains International een scam?
Global Domains International is geen scam, het is een betrouwbare organisatie met een goede reputatie die al meer dan tien jaar bestaat. Ook is er in erkende zakelijke tijdschriften lovend geschreven over de explosieve groei van Global Domains International.

Is dit een piramidespel?
Rolution en Global Domains International zijn netwerk marketing bedrijven en legaal in Nederland. Beide bedrijven bieden een product aan en er zit een officiƫle en betrouwbare organisatie achter waardoor het geen piramidespel is. Bij een piramidespel is er geen product en als mensen stoppen zakt vaak de hele piramide in elkaar waardoor mensen hun geld kwijt zijn. Hier kunt u zien dat de Nederlandse overheid netwerk marketing niet ziet als piramide spel en dat deze, in tegenstelling tot piramidespelen, legaal zijn.


Waar kan ik me aanmelden?
U kunt zich hier aanmelden bij Rolution en u kunt zich hier aanmelden bij Global Domains International. U kunt direct beginnen met het verspreiden van uw affiliate link en zo beginnen met het opbouwen van uw netwerk en daarmee uw inkomen.

Wat kost het om lid te zijn van Rolution?
Om lid te worden van Rolution betaald u per maand $ 13,- . De eerste keer komen daar $ 14,- inschrijfkosten bij. Om lid te worden van Rolution betaald u de eerste keer dus $ 27,-. Omgerekend in euro’s betaald u de eerste keer dus € 21,-. En vervolgens € 10,- per maand.

Wat kost het om lid te zijn van Global Domains International?
Voor $ 10,- (€ 7,50) bent u al lid van Global Domains Internationalen heeft toegang tot alles wat GDI u te bieden heeft. U kunt vanaf dat moment ook beginnen met het aanbrengen va nieuwe leden en uw eigen onderneming gaan opbouwen.

Wat is een downline?
Alle mensen die via u lid worden vromen uw downline(s). u verdient niet alleen aan direct aangebrachte leden maar ook aan leden die worden aangebracht door anderen in uw team. Om te zien waar uw nieuwe leden en dus inkomsten vandaan komen kunt u kijken in uw downline. Zo heeft u verschillende downlines die beginnen bij verschillende personen. Dat is afhankelijk van wie de nieuwe leden aanbrengt.

Wat is een affiliate?
Mensen in uw team heten affiliates. Affiliates zijn ‘betrokkenen’ bij uw onderneming. Hoe meer leden en dus affiliates u heeft hoe meer u verdient. Alle leden van uw team zijn uw affiliates. U bent ook iemands affiliate, bekijk wij uw sponsor is om te zien van wie u affiliate bent.


Waarom schrijf ik me in bij Rolution?
De voornaamste reden dat u zich inschrijft bij Rolution is het beloningssysteem. Rolutiion onderscheid zich door de 80 % uitbetaling aan haar gebruikers tegenover 50 % van de meeste netwerk marketing bedrijven. Zo kunt u bij Rolution geld verdienen aan primaire en secundaire commissies, de startbonus en zij betalen tot en met het vijfde niveau en verder.

Waarom schrijf ik me in bij Global Domains International?
Al meer dan tien jaar is  Global Domains International een van de meest betrouwbare netwerk marketing bedrijven ter wereld. De organisatie heeft bewezen dat er geld verdient kan worden en werkt bovendien nog iedere dag aan verbetering en innovatie. Global Domains International is een solide en professionele organisatie waarvan u zeker kunt zijn dat u er een inkomen mee kunt opbouwen.

Wanneer ga ik geld verdienen?
U kunt met beide organisaties direct geld gaan verdienen wanneer u zich inschrijft. Wellicht heeft u al mensen in gedachten die met u mee gaan doen, dan zijn dat meteen uw eerste klanten. Kijk veel op websites en voor betrouwbare informatie over hoe u een succesvolle onderneming op kunt starten. Voorkom dat u tijd verspilt door dingen te doen die men al heeft geprobeerd en waarvan is gebleken dat ze niet werken. Richt u zo snel mogelijk op de activiteiten die uw onderneming en uw inkomen doen groeien.

Hoe wordt ik uitbetaald?
Global Domains International en Rolution bieden de mogelijkheid om u uit te betalen per cheque. Het is ook mogelijk om, wanneer u lid bent, uw betalingsvoorkeur aan te passen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw uibetaling te ontvangen op uw Paypal. Daar kunt u zelf bepalen wanneer u de Dollars inwisselt voor Euro’s om de kosten voor het inwisselen te beperken.

Kan ik mijn verdiensten ergens zien?
U kunt bij zowel Global Domains International als bij Rolution zien wat u totaal en per maand verdient heeft. Ook kunt u zien hoeveel en waarover (commissies, bonussen, enz.) u verdient heeft.

Hoe kan ik betalen?
De eerste keer betaald u per creditcard wanneer u lid wordt van Global Domains International of Rolution. Vervolgens kunt u instellen hoe u het liefst uw verdiensten wilt ontvangen en/of hoe u uw lidmaatschap maandelijks wilt betalen.

Hoe kan ik zien wie er in mijn team zitten?
Wanneer u inlogt kunt u bij Rolution en bij Global Domains International precies zijn wie er in uw netwerk zitten. Zo kunt u ook zien waar het goed gaat en waar u wellicht nog wat hulp kunt bieden. Ook kunt u contact opnemen met de mensen in uw netwerk om zo van elkaar te kunnen leren.

Hoe kan ik zien hoe groot mijn team is?
In het leden gedeelte kunt u zien hoe groot uw team is, wie erin zitten en hoe het gaat met uw leden.