Rolution

In de kern is Rolution hetzelfde als Global Domains International. Het is een mogelijkheid om van thuis uit, online geld te verdienen. Het vergoedingssysteem van Rolution verschilt van dat van GDI. Zo is de aanmeld bonus van een nieuw lid $ 15,-. Bij GDI is dit $ 0,-. Hoe ziet het vergoedingplan er uit? Wat voor een product is het? Wat moet u doen?

De organisatie

Rolution is een onderdeel van The World Network Marketing Group, een divisie van MLM-R-US, USA Inc. Zij bieden als sinds 1993 succesvolle network marketing programma’s. De missie van Rolution staat voor het zijn en blijven en een eerlijke en legale mogelijkheid om van thuis uit en online geld te verdienen. Daarbij hanteren zij een van de beste vergoedingssystemen binnen network marketing.

Het product: The Vault (De Kluis)

Rolution biedt een ‘The Vault’, ofwel, ‘De Kluis’ aan. Dit is een systeem waarmee u online een backup kunt maken van uw computerbestanden. U kunt 5 gigabyte online opslaan. Niet alleen handig als backup mogelijkheid maar ook om overal toegang te hebben tot uw bestanden. Net als GDI kunt u bij Rolution ook een eigen domeinnaam kiezen, een eigen site maken en bieden zij verschillende promotie middelen. Belangrijker is dat Rolution ook de mogelijkheid biedt om geld te verdienen. Net als bij GDI krijgt u inkomsten wanneer u mensen vindt die, net als u online geld willen verdienen met Rolution.

Verdienmodel

Met Rolution kunt u op verschillende manieren geld verdienen:
  1. Quick start bonus: $ 15,- per nieuw, direct aangemeld lid
  2. Primaire commissies: $ 1,- per persoon per maand in uw netwerk.
  3. Dubbele commissies: $ 1,- per persoon per maand voor de nieuwe leden aangebracht door iemand die u reeds heeft aangebracht.
  4. Spillover: Het is mogelijk te schuiven in de mensen in uw netwerk. Zo kunt u zorgen dat niet alleen u maar ook de mensen in uw netwerk inkomsten genereren.
  5. Matching Bonus: 10 % over de verdiensten van uw leden en de door hen aangebrachte leden en 5 % over de leden na de derde laag tot oneindig.
  6. 5 in 7 cash: $ 50,- bonus wanneer u 5 nieuwe leden heeft binnen één week.


Waar komt het geld vandaan?

Wanneer u besluit lid te worden van Rolution betaald u $ 13,- per maand. Dat geld voor alle leden van Rolution. Van het geld wat u en anderen iedere maand betaald gaat heel veel terug naar de gebruikers, naar u dus. Daar waar Global Domains International nog wel eens kritiek krijgt over het percentage wat naar de hoofdorganisatie gaat, daar geeft Rolution erg veel terug aan de mensen die zich voor het bedrijf inzetten.